ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΟΓΚΟΥ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΩΝ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ COURIER, ΟΙ ΧΡΟΝΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

 

ΕΛΛΑΔΑ

  • Οι παραγγελίες των οποίων το ογκομετρικό και πραγματικό βάρος δεν υπερβαίνει τα 20kg αποστέλλονται με κούριερ με παράδοση σε 1-2 εργάσιμες ημέρες σε μη δυσπρόσιτους προορισμόυς και 2-3 εργάσιμες ημέρες σε δυσπρόσιτες περιοχές*. Τα ελάχιστα έξοδα αποστολής είναι 4,00 ευρώ για χερσαίους προορισμούς και 5,00 ευρώ για νησιωτικούς προορισμούς.

*( ως δυσπρόσιτη χαρακτηρίζεται μια περιοχή η οποία είναι εκτός του δικτύου καλυψης της κούριερ και η παράδοση πραγματοποιείται από το πλησιέστερο σε αυτήν κατάστημα )

  • Οι παραγγελίες άνω των των 20kg αποστέλλονται μέσω πρακτορείου μεταφορών, είτε συνεργαζόμενου, είτε με πρακτορείο που θα μας υποδείξει ο πελάτης. Τα έξοδα αποστολής είναι 7,00 ευρώ για κάθε δέμα ανεξαρτήτου βάρους. Οι παραγγελίες που αποστέλλονται με πρακτορεία μεταφορών θα πρέπει να έχουν προεξοφληθεί.
  • Οι παραγγελίες μπορούν να αποσταλλούν με κούριερ του πελάτη, αρκεί αυτές να έχουν προεξοφληθεί.

 

ΚΥΠΡΟΣ

  • Οι αποστολές στην Κύπρο πραγματοποιούνται είτε με συνεργαζόμενη κούριερ, είτε με ΕΛΤΑ. Το κόστος αποστολής με κούριερ είναι 19,00 ευρώ/25,00 ευρώ με αντικαταβολή, ενώ το κόστος αποστολής με ΕΛΤΑ διαμορφώνεται ανάλογα του βάρους/όγκου της παραγγελίας βάσει τιμοκαταλόγου των ΕΛΤΑ. Η εταιρεία μας θα επικοινωνεί με τον πελάτη σε αυτή την περίπτωση για ενημέρωση του κόστους αποστολής.

 

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

  • Οι αποστολές εξωτερικού πραγματοποιούνται μόνο με ΕΛΤΑ.