AΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

 

Χρηματικές συναλλαγές

Για να εξασφαλίσει την προστασία των χρηματικών συναλλαγών, το κατάστημα wirelesslan.gr χρησιμοποιεί τους εξής τρεις τρόπους πληρωμής:

 

1)Με τραπεζική κατάθεση η μεταφορά μέσω web-banking

Απόλυτα ασφαλής τρόπος συναλλαγής κατά τον οποίον ο πέλάτης είτε καταθέτει φυσικά σε κάποιο κατάστημα το αντίστοιχο χρηματικό ποσό είτε καταθέτει μέσω ηλεκτρονικής τραπεζικής μέσω internet – web banking το αντίστοιχο ποσό. Δεν υπάρχου έξοδα πληρωμής με τον τρόπο αυτόν απο την πλευρά του πωλήτή.

 

2) Mέσω Paypal

Γνωστό τρόπος διεθνούς πληρωμής που περιγράφεται αναλυτικά στο www.paypal.com . Επιβαρύνεται με έξοδα πληρωμής 2,2% απο την πλευρά του πωλητή. Τα έξοδα αυτά είναι τα έξοδα με τα οποία η Paypal.com χρεώνει την συναλλαγή και τα παρακρατά απο το συνολικό ποσό πληρωμής.

 

3) Mε αντικαταβολή

Με την λήψη του δέματος σας , πληρώνεται στον μεταφορέα τα αντίστοιχο ποσό χρημάτων. Επιβαρύνεται με έξοδα αντικαταβολής που ανέρχονται κατα ελάχιστον στα  1.55 ευρώ ευρώ ανά αποστολή στο μεγαλύτερο τμήμα της Αττικής όπως περιγράφεται αναλυτικά στους τρόπους αποστολής-παράδοσης.

 

4) Με χρεωστική/Πιστωτική κάρτα

Η πληρωμή σας γίνεται με ασφαλή τρόπο μέσα από το περιβάλλον των viva payments

 

Γενικότερα  στοιχεία συναλλαγών – προσωπικά δεδομένα

H ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων , καλύπτεται απο  το password που επιλέγεται όταν γίνεστε μέλος του www.twirelesslan.gr.

Για να εμφανιστεί  οποιοδήποτε προσωπικό σας στοιχείο που αφορά είτε τις παραγγελίες σας είτε τα προσωπικά σας στοιχεία που διατηρούμε κατόπιν δικής σας συναίνεσης , θα πρέπει πρώτα να δοθεί το όνομα του χρήστη και το password που έχετε επιλέξει. Για αυτό το λόγο, πρέπει να φυλάτε καλά αυτά τα στοιχεία για να μην κινδυνεύσουν να πέσουν σε χέρια τρίτων.  Σας συμβουλεύουμε να επιλέγεται password χρησιμοποιώντας σύμβολα μαζί με αλφαριθμητικούς χαρακτήρες και σύμβολα. Συνίσταται η συχνή αλλαγή των passwords. Αν έχετε χάσει το password μπορείται να ακολουθείσετε την διαδικασία ανάνηψης του password.

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του www.wirelesslan.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο, που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994), που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

 

Οι προσωπικές πληροφορίες (όπως όνομα, επώνυμο, φυσική διεύθυνση, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλεφωνικοί αριθμοί, κλπ.) που καταχωρούν οι  χρήστες η πελάτες του δικτυακού τόπου www.wirelesslan.gr, χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τους σκοπούς της διεξαγωγής εμπορικών συναλλαγών και μάλιστα ηλεκτρονικών συναλλαγών που επιλεγονται και καθορίζονται αποκλειστικά  από τους χρήστες και πελάτες του δικτυακού τόπου www.wirelesslan.gr.

Η συλλογή και επεξεργασία αυτών των προσωπικών δεδομένων και την τήρηση των σχετικών αρχείων γίνεται αποκλειστικά και μόνο από oρισμένα ειδικά στελέχη του tplink. Έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και το απόρρητο της επεξεργασίας και αποθήκευσης τους, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2472/1997 σχετικά με την προστασία των φυσικών η νομικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Η wirelesslan.gr δεν διαθέτει δημόσια προσβάσιμο αρχείο των προσωπικών δεδομένων των χρηστών / πελατών που δηλώθηκαν μέσω της www.wirelesslan.gr. Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να κοινοποιηεί τα αρχειοθετημένα δεδομένα σε συνδεδεμένες ή συνεργαζόμενες με αυτήν εταιρίες, ως μέρος της υποστήριξη, προώθηση η και  εκτέλεση της επιχείρησης ηλεκτρονικών πληρωμών.  

Στοιχεία του τηρούμενου αρχείου προσωπικών δεδομένων μπορούν να αποσταλούν ή να κοινοποιηθούν σε αρμόδιες δικαστικές ή άλλες δημόσιες αρχές, εάν η αποστολή η η κοινοποίηση επιβάλλονται από την ισχύουσα σήμερα νομοθεσία ή ύστερα απο σχετική δικαστική απόφαση.

Η αποστολή ή ανακοίνωση των δεδομένων των χρηστών-πελατών  σε αυτούς τους αποδέκτες θα γίνεται σε κάθε περίπτωση σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2472/1997, όπως ισχύει.

Οι χρήστες-πελάτες έχουν το δικαίωμα στην πληροφόρηση, την πρόσβαση και έκφραση αντιρρήσεων για την επεξεργασία και τη διαβίβαση των δεδομένων τους, όπως προβλέπεται από τις διατάξεις των άρθρων 11 έως 13 του ν. 2472/1997.

Ηwirelesslan.gr ορίζει ρητά ότι δεν αποτελούν φυσικό  αντικείμενο της εταιρίας, η  συλλογής και η επεξεργασίας ευαίσθητων δεδομένων των χρηστών-πελατών κατά την έννοια του άρθρου 2, σημείο.

Η χρήση της εφαρμογής www.wirelesslan.gr συνεπάγεται την παροχή της συγκατάθεσης του χρήστη-πελάτη για την επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων που δηλώνει μέσω της εν λόγω εφαρμογής  από τα ειδικά στελέχη της wirelesslan και την τήρηση αρχείου προσωπικών δεδομένων, για το σκοπό της διασφάλισης της δυνατότητας επικοινωνίας του χρήστη-πελάτη με την www.wirelesslan.gr και τη διεκπεραίωση των ηλεκτρονικών του παραγγελιών και  πληρωμών που διενεργεί μέσω αυτού

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε του όρους και τις συνθήκες χρήσης